Apolitični

Veliko hvarsko srce humanosti

Uvijek je hvale vrijedno učiniti humanu stvar. U pripremi za ovakav događaj je Rotary Club Hvar koji organizira humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje oboljelog sugrađanina Nikšu Kovačevića (Krajević). Organizatori ističu da je ovo prava prilika pokazati veliko (hvarsko) srce humanitarnom akcijom koja će se održati na hvarskoj Veneradni 23. 10. 2015. s početkom u 20:30.
U glazbeno-donatorskom programu nastupit će eminentna imena s glazbene scene kao i drugi koji svojom pjesmom žele doprinijeti humanosti. Podršku su dale brojne hrvatske umjetnice i umjetnici: Zorica Kondža, Davor Radolfi, Đorđi Peruzović, Ana Opačak, Žaklina Stevkovska Drnasin, Pero Radaić, Dino Petrić. Dinko Lupi – HNK Rijeka, Faroski Kantaduri, ženska Klapa „Frecije” – Jelsa, „Stella Maris” – Hvar, Levonda Kids – Blues Band – Stari Grad i drugi.

Bitno je da svi koji mogu doći na Hvar posjete otok koji otvara srce humanosti našem sugrađaninu, ističu domaćini, pozivajući sve koji mogu da se uključe u ovu akciju.
Za dobru zabavu pobrinut će se voditeljski duo Damir Mihanović Čubi i Ratko Kožul, a glazbenu podlogu pjevačima osigurat će provjereno dobar orkestar Joška Banova.
Dođite na Venerandu u petak 23. listopada, pružimo ruku pomoći i učinimo zajedno još jedno dobro i humano djelo.
Više u kategoriji: Život
Foto: hvar.hr
D. Šabić mag. nov.