Apolitični

Veliki povratak Mladena Burnaća

Pjevač Mladen Burnać, mnogima prepoznatljiv po hitu „Ne zovi mala policajce“ završio je video spot za svoju novu pjesmu „Prečicom do poljupca“, koju će premijerno izvesti na ovogodišnjem izboru za Kraljicu Hrvatske na Pagu 10. lipnja.
Za razliku od njegovih laganica, ljubavnih pop balada, ova brza, vesela i žestoka pjesma predstavlja pravo iznenađenje za njegovu publiku, a nadamo se i za širi auditorij.

Cijeli spot snimljen je na krovu zgrade jednog elitnog zagrebačkog kluba, a počinje se prikazivati i na televizijskim postajama u sklopu promocije. Mladen uz sebe ima veoma dobru glazbeno redateljsku ekipu, pa je tako spot redateljski potpisao Dario Godič iz Cinematix Studios. Lijepo je istaknuti kako se pored Mladenovog benda u spotu pojavljuje i finalistica izbora za Miss Sporta, prelijepa Antonia Laus Diallo.

O samoj pjesmi i spotu Mladen nam je telefonom kazao: „Za ovu pjesmu tekst je napisao Fayo, ja sam radio glazbu, a aranžman Tihomir Preradović. Mislim da je izrazito plesna, vesela i odiše jednom veoma pozitivnom energijom. A takav je i cijeli spot. Radnja je jednostavna, govori o bendu koji svira na vrhu jedne zagrebačke zgrade, sjajno se zabavlja i pritom pokušava šarmirati zgodnu mladu djevojku koja se sunča na drugoj zgradi.
U bendu imamo i vrhunske trubače, koji pridonose cjelokupnom šarmu cijelog uratka. Vjerujem da će pjesma zasigurno naći svoj put do publike i biti rado slušana ovo ljeto“, potvrdio je Burnać u nadi kako će uskoro s početkom ljeta zasvirati u Dalmaciji.
Neka tako i bude, a mi ćemo ga rado ugostiti u Gundulićevoj 36, gdje bi mogao u odličnom ozračju zasvirati svoju omiljenu gitaru.

Više u kategoriji: Glazba

Foto: Mladen Burnać

D. Šabić, mag. nov.

ac