Apolitični

Veliki karneval u središtu Makarske

Pokladni utorak je tu i s njim završavaju ovogodišnje karnevalske svečanosti. Tako će i u Makarskoj zbog održavanja manifestacije Veliki karneval 9. veljače od 11,00 sati gradska riva biti zatvorena za promet (dio ulice Obala kralja Tomislava, od trajektnog pristaništa u smjeru istoka), pa će se vozila preusmjeravati u Ulicu Stjepana Radića.
Od 15,30 do 17,30 promet će biti zatvoren i u Ulici Kralja Zvonimira (od Tommyja u smjeru juga). Očekivani završetak manifestacije i otvaranje svih ulica je oko 18,30. Zbog završne karnevalske fešte u gradu podno Biokova mnogi vlasnici automobila moraju biti oprezni kako ne bi u tom vremenu ostavljali svoja vozila na rivi na potezu od trajektnog pristaništa do Velikog mula jer će u suprotnom biti premještena specijalnim vozilom Pauk.
U cilju sigurnosti svih sudionika i nesmetanog održavanja manifestacije, Grad Makarska sve građane poziva na razumijevanje, a sve vas na sudjelovanje u velikom karnevalu u kojem će osmijeh i zadovoljstvo pobijediti zabrinuto lice i tekuće životne probleme.

Više u kategoriji: Kulturna baština
Izvor i foto: makarska.hr
D. Šabić, mag. nov.