Apolitični

Veliki interes za mjuzikl „Sušak, Sušak”

Da interes za mjuziklom „Sušak, Sušak” ne jenjava niti godinu dana nakon praizvedbe, dokazuje i gotovo rasprodana premijera obnovljenog mjuzikla koja će se održati 16. 10. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u Rijeci.

Popularni mjuzikl koji prikazuje raspjevanu povijest Sušaka i njegovih stanovnika u razdoblju od 30-ih do 70-ih godina prošlog stoljeća, ove je godine pripremljen u samostalnoj produkciji Studija Maraton, autora Mensur Puhovac i Olja Dešić, a ima noviteta i oko samog glumačkog ansambla.

Veliki interes za mjuzikl „Sušak, Sušak”


Prošlogodišnjim glumcima i pjevačima (Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac) pridružili su se mladi Antonio Krištofić, plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.
Režiju mjuzikla potpisuje Edvin Liverić, koreografiju Martina Hrlić – Rogić, za scenografiju je zaslužan Damir Šegota, za kostimografiju Manuela Paladin Šabanović, dok je oblikovanje svjetla u rukama Dalibora Fugošića.

Premijera 16.10. gotovo je rasprodana, ali zato požurite po svoje ulaznice za reprizu 17.10.!