Apolitični

VEDRAN BOŽIĆ & ROCK MASTERS FT. ERVIN BAUČIĆ & GUESTS – “PLANET DEEP PURPLE, LIVE IN CONCERT”

Neke snimke ovog projekta drže se punih 20 godina jer je 6 skladbi snimljeno još 2003. godine u “Pauku” u dvorani Studentskog centra, drugih 6 u VIB-u, 2017. godine, a tri na Live On TV od 2008-2010. Vedran Božić & Rock Mastres ponovo su nam ponudili i otkrili još jedan novi planet, ovaj puta pred nama je “Planet Deep Purple, Live in Concert”. To je izdanje kojeg je 27. prosinca prošle godine objavila Croatia Records.

Vedran i bend Rock Masters ft. Ervin Baučić i gosti Live In Concert nude nam svoj novi glazbeni dokument, “Planet Deep Purple (Live in Concert)”. Croatia Records po svom običaju bez velike pompe krajem prošle godine pušta ovo izdanje, koje nam nudi i CD i DVD tako da imamo cjeloviti užitak pratiti zapravo ovu čudesnu kronologiju velikih imena naše rock scene.

Nukleus benda čine Božić, Krkač i Pintarić i to je ekipa koja mnogo toga može odsvirati da vam se smrzne leđna moždina. No, kada je u pitanju glazba Deep Purple to IPAK nije dovoljno i stoga im se na klavijaturama pridružuju Jurica Leikauff i Danko Krznarić, dok je na vokalu Ervin Baučić, ali i njegovi gosti: Richard Black (Shark Island)/ vokal #5,#15 ; Pero Galić (Opća Opasnost) / vokal #15 ; Zvonimir Ćosić (vokal #2), Danko Krznarić (vokal #6, #9, #10, #13); Gordan Penava-Pišta (Hard Time)/ Vokal & Mc #15.

Ovo izdanje je doista novi planet “Planet Deep Purple Live In Concert” i opet i ponovo priča je opaka i u svojih 73′ doslovno ispisuje i dokumentira kako rock scena kod nas uvijek je imala i imat će publiku, a mi “starci” uvijek smo tu da damo svu moguću potporu glazbi koja je definitivno odredila naše živote, pa tako i moj!

Danas, doista mi je drago da je tako ispalo! Bez obzira na godine još uvijek jednako uživam u njoj i sretan sam zbog svega toga! A koliko imam informacija vjerojatno ćemo u dogledno vrijeme gledati i slušati još jedan novi PLANET. Jedva čekam!

Više saznajte na:
https://www.facebook.com/vedran.bozic.5815
https://crorec.net/tag/vedran-bozic-i-rock-masters/
https://webshop.crorec.hr/proizvod/vedran-bozic-rock-masters-feat-ervin-baucic-guests-planet-deep-purple/
https://soundguardian.com/index.php/glazbene-novosti/najave-novih-glazbenih-izdanja/64651-novi-album-vedrana-bozica-i-rock-mastersa-planet-deep-purple
https://music.amazon.com/albums/B0CS6LCB9X

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pexels.com – Photo by Vishnu R Nair