Apolitični

Večera s porukom u kreaciji Lokomotive ususret Valentinovu

Dizajnerski dvojac Lokomotiva okupili su u restoranu Atlanta Bocca Marai mnoge ugledne osobe iz hrvatskog javnog života na još jednoj u nizu Večeri s porukom. Ususret Valentinovu, Lana i Luka, pokazali su veliko humanitarno srce organiziravši Blessfood Večeru s porukom za potrebe doma koji zbrinjava djecu uglavnom srednjoškolske dobi, Ivan Goran Kovačić.
Emotivna Večera s porukom spojila je potrebu za pomaganjem i zajedništvom s ugodnim druženjem uz najbolje gastronomske delicije. Mnogobrojni gosti među kojima su bili Ecija Ojdanić i Robert Orhel, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje se kriju iza brenda Boudoir, Ivana Mišura, Ljerka Puljić Sara Rainer, Petra Bianco i mnogi drugi, pokazali su da humanost nema granica.
– Svi se možemo složiti da je poseban osjećaj napraviti dobro djelo drugome. Večera s porukom je hvalevrijedan projekt čiji je cilj senzibilizirati javnost o potrebi za humanitarnim djelovanjem. Odlučili smo biti domaćini ove večere jer je potrebno potaknuti ljude da počnu pomagati drugima. Uvjereni smo da je sredina u kojoj živimo velikog srca te da će se i ubuduće rado odazvati ovakvoj vrsti humanitarnih projekata. – izjavili su Lana i Luka, domaćini Blessfood Večere s porukom.
– Drago mi je da su se moji prijatelji Lana i Luka uključili u ovu akciju. Najmanje što možemo napraviti je sudjelovati u ovom projektu te prikupiti novac za djecu kojoj je pomoć stvarno potrebna. Blessfood večera s porukom je tri u jedan. Spojeno je druženje s ljudima koje ne stignem sresti, dobra hrana i ono najvažnije, a to je dobro djelo. – rekla je Ecija Ojdanić.
– Ovo je lijepa inicijativa i dobar način da se svi uključimo u dobrotvoran rad i pomognemo onima koji su potrebiti. Trebamo stvoriti tradiciju ovakvih događanja kao nečega što treba postati društvena obveza onih koji imaju prema onima koji nemaju. – izjavila je Ljerka Puljić, viša izvršna potpredsjednica Agrokora.
– Druženje, opuštena i vesela atmosfera, a sve za humanitaran cilj. Iznimno mi je drago što sudjelujem u ovom projektu i što sam dobila priliku dati svoj doprinos. – rekla je Miss Universe Hrvatske 2014., Ana Mišura.
Ideja projekta BlessFood Večera s porukom je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera istaknute su osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: Media Front d.o.o.
D. Šabić, mag. nov.