Apolitični

Već je dostupan za kupnju: Podvodni dron za prave profesionalce

Ako ste mislili da su dronovi korisni samo za snimanje iz zraka, pričekajte da vidite što sve tek mogu učiniti pod morem

Naime, tvrtka Qysea iz kineskog Šenžena nedavno je proširila svoju liniju podvodnih dronova ​​novim modelom FiFish V6 Expert. Taj najnoviji model marke profesionalni je dron koji dolazi sa svim dodacima koji bi vam mogli zatrebati za savršene fotografije ili video snimke čak i najneuhvatljivijeg morskog stvorenja.

Qysea na svom najnovijem dronu zasad nije nadogradio kameru jer je već bila prilično dobra. Kao i na osnovnom modelu, može snimati 4K video do 30 sličica u sekundi, što je i više nego dovoljno za podvodno snimanje. Dvije promjene u postavkama fotografije uključuju svjetlije LED reflektore od 6000 lumena i uklonjivu SD karticu od 128 GB, koju možete izvaditi kada želite prenijeti fotografije ili video na drugi uređaj.

Ipak, najveća razlika između dva drona je novi nosač sučelja. Možda se ne čini mnogo, ali ta značajka omogućava pričvršćivanje svih mogućih alata, poput robotske ruke, hidrofona ili mini kružne pile, da spomenemo samo neke (postoji više od 20 različitih alata koje možete izabrati u internetskoj trgovini Qysea).

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Qyse Promo