Apolitični

 Vanda Winter „Ljubav dolazi kasnije”, nova pjesma svestrane pjevačice

Vanda Winter „Ljubav dolazi kasnije”, nova pjesma svestrane pjevačice, i  glumice koju ovih dana  predstavlja promocijom, nastupima, a   aktualnom singlu prethodila je uspješna „Divna”, pjesma koja je oduševila radijske urednike, izazvala veliki interes kod Vandinih obožavatelja.

– Sretna sam da nakon Divne nastavljam istu suradnju s Markom i agencijom Hamar Media. Osjećam se inspirirano i zadovoljno jer smo novim singlom u našem glazbenom istraživanju uspjeli otići još korak dalje. – rekla je Vanda Winter.
Glazbu za novu pjesmu „Ljubav dolazi kasnije” potpisuju Marko Matijević Sekul i Boris Kolarić koji je ujedno i autor teksta. Za aranžman, snimku, produkciju i miks ponovo je zaslužan Marko Matijević Sekul iz Beton Sound Studija u Zagrebu, a mastering je izveden u La Source Mastering u Paris kod iskusnog Jean-Pierre Chalbosa.


Vanda Winter„Ljubav dolazi kasnije” rasna je pjesma zaraznog groove-a koji vam dugo nakon slušanja neće izlaziti iz glave, potvrđuje zanimljiva pjevačica. Upravo je najnoviji singl s bogatom zvučnom kulisom i uplivima gospela, sa sporovozećim ritmom, postao primjeren poligon za sav potencijal Vandinog vokala.

 Vanda Winter „Ljubav dolazi kasnije”

A baš taj oslobođen i moćan vokal u pjesmi tamne atmosfere, inspiriranoj ljubavnim krahom, daje naznake u kojem smjeru ova svestrana umjetnica kreće s nadolazećim studijskim albumom.

Izvor i foto: hamar-media.hr