Apolitični

Vanda Winter divna u spotu „Divna”

Nakon što je prije tjedan dana radijskim slušateljima predstavila svoj najnoviji singl „Divna”, na red je došao i video spot. Kadrove za spot s gornjogradskog Jurjevskog groblja snimio je redatelj Josip Vujčić koji je Vandi i predložio priču o strip junaku Dylanu Dogu u pomalo mračnoj ljubavnoj priči. Ovo je prva suradnja Vande Winter i autora pjesme „Divna”, Dine Osmanagića i Marka Matijevića Sekula.
– Ušla sam u priču nakon što me kontaktirao Marko Matijević Sekul, predstavio se i ponudio mi pjesmu. Iako sam u početku bila skeptična, ponajprije zbog svog pretrpanog poslovnog rasporeda, čim sam čula pjesmu, zaljubila sam se u njezinu nježnu melankoliju.

 

Melodija mi je momentalno ušla u uho, a kao glumicu koja voli proučavati ljude i život, posebno me zaintrigirao i tekst o kompliciranom, neostvarivom odnosu dvoje ljudi koji ih istovremeno nosi na krilima iznad zemlje i potpuno neumoljivo sravnava s njom. Ovu sam pjesmu shvatila kao labuđi pjev jedne ljubavi osuđene na smrt. Zato me i oduševila ideja redatelja Josipa Vujčića da spot snimimo na groblju te nam glavni akter bude morbidni romantični strip junak Dylan Dog. – izjavila je Vanda o suradnji.
Pogledajmo Vandu i spot pjesme „Divna”.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: hamar-media.hr
D. Šabić, mag. nov.