Apolitični

Uz novi video spot Slavonia band slavi prvih 15 godina

Slavonia band predstavlja novu pjesmu za koju su istovremeno snimili i spot. Pjesmom „Ludo, ludice”, najavljuju svoj novi album koji bi trebao izaći početkom iduće godine i za kojeg vjeruju da će biti dostojan nasljednik njihovog prethodnog albuma „Zlatna polja” koji je još i danas vrlo rado slušan.
Novi spot Slavonia banda snimljen je u Osijeku, a ovom prilikom dečki iz banda režiju spota po prvi put su povjerili svom sugrađaninu, Mariju Šulini.
Spot je snimao Ivan Bilandžić a za šminku na setu pobrinula se Zdravka Pezer-Bulović. Glazbu za pjesmu „Ludo, ludice”, kao i dosad, potpisuje Boris Đurđević, a tekst i ponovno Valerija Đurđević.
Dečki su izuzetno zadovoljni učinjenim, a nakon završetka snimanja i montaže spota izjavili su:
– Prije svega želimo se zahvaliti dobrim ljudima iz Osijeka na čelu s gđom. Lidijom, što su nam pružili svu ljubaznost i pažnju te omogućili da snimanje obavimo bez ikakvih poteškoća. Po prvi put surađujemo s kolegom i prijateljem Marijom Šulinom, našim Đakovčaninom, koji je uz sve to što radi također i glazbenik, pa je tim lakše bilo surađivati s njim. Pjesma je vrlo živahna i poletna i Mario je upravo tu dinamičnost pjesme uspio pretočiti u video zapis. Želimo se zahvaliti i prelijepim djevojkama koje su uljepšale naš spot i učinile da nam na snimanju bude puno energije i veselja.
Redatelj spota Mario Šulina o suradnji sa Slavonia bandom i samom snimanju je rekao:
– Suradnja sa Slavonia bandom i sama atmosfera na snimanju bila je zaista sjajna, ekipa je bila odlična. Nadam se da će slušatelji i svi poklonici Slavonia banda biti zadovoljni kad čuju ovaj njihov novi hit… A isto tako vjerujem da će i spot postići veliku gledanost. U svakom slučaju, bilo je zadovoljstvo raditi s dečkima!
Sljedeće godine Slavonia band slavi 15. godišnjicu okupljanja, a ovom pjesmom korak su bliže svom novom nosaču zvuka čiji će izlazak proslaviti na velikom koncertu u Domu spotova 18. ožujka kada sa svojim kolegama, Sinovima ravnice i Mejašima, spremaju prvi Kirbaj godine.
Čestitke Slavonia bandu, a mi vam predlažemo da pogledate njihov najnoviji video uradak.
Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: wigwam.hr
D. Šabić, mag. nov.