Apolitični

USPOREDBA: Deezer, Youtube Premium, Apple Music, Spotify i Amazon Music

Službeno nam je prvi stigao Deezer, nakon njega je stigao i Youtube music premium, a posljednji servis za streaming glazbe koji je stigao u Hrvatsku je Apple music. Ubrzo bi mogli slijediti Spotify i Amazon music unlimited, no kako odabrati kojem ste spremni plaćati pretplatu svaki mjesec? 

Čim se giganti poput Applea i Amazona pridruže određenom tržištu, svima postane jasno koliko je to tržište isplativo. Albumi su stvar prošlosti, isto kao i skidanje glazbe prije stavljanja iste na mp3 – streaming glazbe je budućnost. Naravno, neki i dalje preferiraju imati fizičku kopiju i takvih će ljudi uvijek biti. Iskreno, i nama fale ta vremena, no realnost je da je znatno praktičnije imati sve na jednoj aplikaciji.

Vratimo se na detalje – na koji se god servis vi odlučili, vrlo su male šanse da nećete naći glazbu koju biste htjeli slušati, plus hrpu novih prijedloga na temelju glazbe koja vam se sviđa. Iako je to zapravo jedino bitno, detalji poput cijene, free triala i na kraju, je li servis dostupan u Hrvatskoj.

Cijeli članak možete pročitati na: klik.hr

Foto: Pixabay