Apolitični

Uskoro se otvara impresivni Star Wars hotel, u kojem sami odaberete svoju avanturu

Jeste li ikada poželjeli istražiti svemirski brod iz Ratova zvijezda, vježbati držanje svjetlosnog mača ili naučiti igrati Sabacc? Disneyjev novi Star Wars: Galactic Starcruiser daje vam priliku učiniti sve te stvari, i više, u avanturi u kojoj je svaki detalj osmišljen da vas uroni u autentično iskustvo, piše Dom i Dizajn.

Star Wars: Galactic Starcruiser ne gubi vrijeme kada je u pitanju uspostavljanje izmišljenog svemira. Posjetitelji na šatlu Halcyona, luksuznog zvjezdanog broda na krstarenju svemirom, gledaju kroz prozor kako plavo nebo zemlje nestaje, zamijenjeno vrtložnim sjajem hipersvemirskog skoka.

Naravno, nitko zapravo ne napušta Zemlju, ali impresivno iskustvo olakšava da se to zaboravi i odmah vas transformira u neki drugi svijet. Posjetitelji borave u kabinama s pogledom na zvijezde i brodove u prolazu, te će tijekom dvodnevnog “izleta” upoznati kapetana i posadu broda.

To je impresivno, interaktivno iskustvo osmišljeno da posjetiteljima omogući da sami odaberu svoju avanturu. Likovi, svaki s jedinstvenom pozadinom, lutaju brodom, a susreti posjetitelja s njima oblikuju vlastite priče, jer nije sve kako se čini. Plan putovanja nalik brodu za krstarenje, koji se pojavljuje na “Datapadu” (aplikaciji za personalizirane obilaske i aktivnosti putnika), uključuje posebne pozivnice za sve, od večere i predstave do treninga sa svjetlosnim mačevima do utrka droida.

Ovo nije hotel i wellness, niti je to vaše tipično Disneyjevo odmaralište. Ovo je najimpresivnije iskustvo Ratova zvijezda ikada stvoreno, više je poput ulaska u Star Wars videoigru i revolucionarnog eksperimenta u imerzivnoj zabavi.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay