Apolitični

Uskoro premijera specijala Harry Potter 20. obljetnica

pecijal ‘Harry Potter 20. obljetnica: Povratak u Hogwarts’ (Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts) imat će premijeru na HBO GO-u u siječnju 2022. godine

Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson pridružuju se filmašu Chrisu Columbusu i ostalim glumcima iz svih osam filmova o Harryju Potteru u prvom povratku u Hogwarts kako bi proslavili godišnjicu prvog filma iz franšize, „Harry Potter i Kamen mudraca“, premijerno prikazanog prije 20 godina.

Retrospektivni specijal donosi očaravajuću priču kroz iscrpne intervjue i razgovore s glumcima, pozivajući obožavatelje na čarobno putovanje kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena.

“Čarolija se osjeća u zraku s ovom nevjerojatnom glumačkom ekipom, jer se svi vraćaju kući na originalan set Hogwartsa, gdje su počeli prije 20 godina. Uzbuđenje je opipljivo dok se pripremaju povesti svoje obožavatelje na vrlo posebno i osobno putovanje, kroz nastanak ovih nevjerojatnih filmova”, kaže izvršna producentica Casey Patterson.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: HBO