Apolitični

VIDEO: Uskoro će zaploviti najveći kruzer na svijetu!

Od luksuza ‘boli glava‘: Infinity bazen, parkovi, vodopadi, robotika… Sadrži 2805 kabina, a fokusira se na obiteljski odmor. Može primiti 7800 putnika i 2350 članova posade.

Royal Caribbean otkrio je detalje o svom najvećem kruzeru na svijetu, Icon of the Seas.

S najvećim vodenim parkom i prvim visećim infinity bazenom na kruzeru, prvo plovilo Icon Class isplovit će u siječnju 2024. godine. Također će sadržavati vodopad visine od 16 metara, zid za penjanje, prvi bar u kojem će se moći plivati i vlastiti ‘Central Park‘, koji je inspiriran poznatim urbanim njujorškim parkom.

Ovaj će luksuzni megabrod biti otvoren za rezervacije od sljedećeg utorka.

Posjetitelji će moći uživati u luksuznim obiteljskim kabinama, apartmanima i prvim Ultimate Family gradskim kućama. Sastoji se od tri razine, a među ostalim, uključuje tobogan, kino, karaoke, ogromnu terasu i privatne ulaze.

Na vrhu najvećeg kruzera na svijetu nalazi se AquaDome, koji će danju imati vlastiti vodopad i pogled na ocean, a noću će se pretvoriti u društveno središte s restoranima, barovima i aqua predstavama gdje će sportaši i umjetnici nastupati u bazenima te će sadržavati modernu robotiku i vrhunsku tehnologiju.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Screenshot YouTube