Apolitični

Umjetnički kreator ViletinA u „salonu kulture”

Kreator haljina i modnog nakita umjetničkog imena „ViletinA posjetio je salon kulture i nakon nekoliko mjeseci modnog rada u Zagrebu, vraća se u Split, ali tek na neko vrijeme, kako ističe, zbog modnih izlaganja, nastupa i sajamskih obveza. Uz kavicu smo prigodno porazgovarali s ovim neobičnim i nadasve zanimljivim mladim umjetnikom koji sa svojim kreacijama pokušava pronaći pravi put do onih koji će prepoznati njegov rad. Zagreb, kao popularno modne industrije pruža veću mogućnost poslovanja i modnog djelovanja, naglašava ViletinA i dodaje kako je oduvijek želio u njemu živjeti i raditi….

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/04/VILETINA-TON-1.mp3?_=1

Mjeseci koji su pred nama radni su i puni obveza ne samo u Splitu, već i drugim dalmatinskim gradovima. Riječ je o događajima kao što je to splitski Sajam cvijeća, a do kraja godine očekuje ga i nova kolekcija modnog nakita.

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/04/VILETINA-TON-2.mp3?_=2

Neke od najnovijih modnih nakita donosimo u galeriji, a vas prepuštamo da odabiru najljepši komad za sebe. Umjetničkom kreatoru zanimljivog modnog izričaja – Viletini želimo puno uspjeha u daljnjem radu. Dodajmo kako se ViletinA kao umjetnička duša jako ugodno iznenadio što je imao mogućnost lijepog druženja u „salonu kulture“ u Gundulićevoj 36.

D. Šabić, mag. nov.