Apolitični

Ultra Europe otkriva prve zvijezde devetog izdanja

Splitski Park Mladeži zasvijetlit će u ULTRA Europe bojama od 7. do 9. srpnja, a od danas je poznato i prvih osam imena koji stižu na deveto festivalsko izdanje

Od danas je poznato i prvih osam imena koji stižu na deveto festivalsko izdanje. Abecednim redom to izgleda ovako – Adam Beyer, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet.

Organizatori su pripremili i nikad bolju ponudu za najvjernije hrvatske fanove! Najbržih 500 moći će kupiti trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 89 € putem sustava Entrio i na prodajnima mjestima Tisak Media.

ULTRA Europe predstavila je i svoj prvi 180° VR sažetak festivalskog videa sa svog izdanja 2022. godine. Snimljen specijaliziranim VR objektivom u 8k pri 60fps, “Experience ULTRA Europe” blistav je prikaz VR tehnologije i impresivan izlog raskošnog festivala ULTRA Europe 2022. Prvi video te vrste, dizajniran za gledanje kroz VR naočale, ali i za gledanje na telefonima i računalima, počinje snimkama prekrasne splitske obale, vodeći gledatelje kroz srednjovjekovnu arhitekturu koja izaziva strahopoštovanje. Video potom prelazi na festivalske glazbene pozornice gdje gledatelji mogu ponovno doživjeti vrhunsku produkciju ULTRA Europe kroz širokokutne snimke i nikad prije viđene VR timelapse snimke. “Experience Ultra Europe” također prikazuje čaroliju Destinacije ULTRA 2022, koja je ugostila događanja diljem idiličnih hrvatskih otoka, uključujući slikoviti hvarski Carpe Diem Beach Club na Hvaru, višku povijesnu Fort George te Brač Regatta Party u 585 Clubu.

U prodaju su puštene ulaznice faze TIER 2, a mogu se kupiti na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/ i stranici www.travel2ultra.com. Cijena trodnevne GA ulaznice sada iznosi 169€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay