Apolitični

Ultra Europe: Ekskluzivni ULTRA Beach party na Hvaru

U sklopu Ultra Europe Festivala 10. srpnja ove godine održat će se ekskluzivni ULTRA Beach party u Amfora Grand Beach Resortu na Hvaru, a očekuje se 5000 gledatelja koje će zabavljati nizozemske legende Fedde Le Grand, Nicky Romero i Oliver Heldens, britanska zvijezda Jonas Blue i DJ San Holo, priopćili su u četvrtak organizatori Ultre.

Jedno od najzvučnijih imena pop i elektroničke glazbene scene, poznati nizozemski DJ i glazbeni producent Fedde Le Grand vlasnik je brojnih albuma i remikseva, a surađivao je sa svjetskim zvijezdama kao što su Coldplay, Michael Jackson, Shakira, Rihanna, Mariah Carey i Martin Solveig.

Nicky Romero poznat je po hitu “Touluse” i pjesmi koja se popela na vrh britanske ljestvice “I Could Be The One” s Aviciijem. Trenutno je, po ocjeni DJ Magazinea, među 50 vodećih DJ-eva svijeta, a surađivao je s poznatim glazbenicima kao što su Tiësto, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris, Armand Van Helden, Avicii i Hardwell.

Oliver Heldens je u vrlo kratko vrijeme postao jedan od najtraženijih DJ-a današnjice, a “What The Funk”, “I Don’t Wanna Go Home”, “Gecko”, “Bunnydance i The Right Song samo su neki od hitova kojima će rasplesati posjetitelje ekskluzivnog partyja.

Ultra festivalu ovog će se ljeta pridružiti i londonski glazbenik Jonas Blue koji je debitantski singl “Fast Car” prodao u više od šest milijuna primjeraka diljem svijeta. Njegov veliki hit “Mamma” nominiran je za nagradu Britt Awards 2018 u kategoriji za single i video godine, a osvojio je i nominaciju za nagradu World Dance Music Radio Awards u kategoriji Best Global Track.

Cijeli članak možete pročitati na: hr.n1info.com

Foto: Shutterstock