Apolitični

Ukratko s pjevačicom Andreom Eli

Nakon nekoliko mjeseci tvog aktivnog rada na hrvatskoj glazbenoj sceni, Andrea Eli, koliko si zadovoljna i što bih za naše čitatelje mogla izdvojiti?
– Zadovoljna sam s ovih nekoliko mjeseci. Pozitivni su komentari na moj projekt. Ujedno sam autor teksta i glazbe, stoga mi je iznimno drago zbog pohvala od strane stručnjaka i publike. Imala sam gostovanja na raznim televizijama kako bih što bolje predstavila sebe i svoj rad ljudima u različitim krajevima Hrvatske.
Radiš na sebi kao pjevačici koja se želi kvalitetom i sadržajem nametnuti sve zahtjevnijom publici. Snimaš li pjesme, provodiš li vrijeme u studiju i na nastupima?
– Zasad sam čekala određeno vrijeme kako bi se pročulo za mene i moj prvi singl. Imala sam nekoliko nastupa po manifestacijama i koncertima sa svojom pjesmom. Svakako, u pripremi je novi singl koji bi trebao izaći u javnost početkom 2016. godine. Veselim se i nadam se da će se pjesma svidjeti slušateljima.
Mediji su prije dva mjeseca zabilježili nekoliko tvojih zapaženijih nastupa.
– Svakako bih izdvojila od svih nastupa meni najbitniji, a to je onaj na Međimurskom festivalu zabavne glazbe gdje sam nastupala kao debitant s pjesmom Bez tebe. Jedno divno iskustvo.
Kao mlada djevojka, kako se zapravo snalaziš u svijetu medija, reflektora, kamera, šminkanja pred nastupe? Što bih mijenjala u svemu tom da možeš?
– Ništa ne bih mijenjala. Volim biti pod svjetlima reflektora i na pozornici. Bavila sam se dugi niz godina manekenskim radom, modelingom i plesom, tako da mi to nije strano. Postalo je moj način života.
Adventsko vrijeme, vrijeme darivanja i skorašnjih blagdana Božića i Nove godine. Tvoj osobne želje i poruka svim ljudima Andrea Eli?

– Poželjela bih svima sretan Božić, da blagdane provedu sa svojim bližnjima u miru, ljubavi i toplini. U novoj 2016. poželjela bih svima prvenstveno zdravlje, a potom sreću i uspjeh na svim poljima!
Želim ti sreću i uspjeh na glazbenom planu.
Hvali ti, Denis, na ukazanom povjerenju i pozdravljam vaše čitatelje te im želim zdravlje i sreću.

Više u kategoriji: Glazba; Život
Foto: Andrea Eli
D. Šabić, mag. nov.