Apolitični

UK Online akreditirani preddiplomski studij Business & Management i Sports Management uz švicarsku kvalitetu

SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) u suradnji s Sveučilištem u Chichesteru (Velika Britanija) nudi jedinstveni Online akreditirani preddiplomski (Bachelor) studij. Upisi su u tijeku!

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM) trenutno djeluje na 18 tržišta od kojih i Hrvatska s kampusom u Zagrebu. Bachelor studij se izvodi u partnerstvu s Sveučilištem Chichester u Velikoj Britaniji. Ovaj jedinstveni Online preddiplomski (Bachelor)studij  razvijen je kako bi ponudili fleksibilnost prilikom učenja te omogućili stjecanje diplome dodijeljene od strane Sveučilišta u Chichesteru kroz partnerstvo s  Swiss School of Business and Management Geneva bez obveze fizičkog odlaska u Veliku Britaniju ili Švicarsku za vrijeme studiranja. Bachelor studij ima 2 smjera: Business & Management i Sports Management.

Osim kvalitetnih programa, vrhunskih predavača i učenja na primjeru najrecentnijih studija slučaja, mogućnost stjecanja švicarske i britanske akreditirane diplome i manji trošak studiranja u odnosu na ostala učilišta u regiji prednosti su  zbog kojih je studij izuzetno tražen i upisne kvote vrlo brzo ispunjene.  Prijave te sva detaljna objašnjenja možete dobiti na SSBM-ovoj službenoj stranici (www.ssbm.ch)

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay