Apolitični

Ujevićev „Notturno” u izvedbi Sare Renar

Sara Renar predstavlja novi singl/videospot, Notturno čiji tekst potpisuje Tin Ujević, a glazbu je osmislila sama autorica. Produkciju su priredili Edi Cukerić, Konrad Mulvaj, Sara Renar
Godinu i pol od uspješnog EP-ja „Jesen” (Aquarius Records), koji je s bendom koncertno predstavila po cijeloj regiji, Sara Renar nastavlja svoju autentičnu glazbenu priču. Poznatim stihovima „Notturno”, jednog od najvećih pjesnika ovih prostora – Tina Ujevića, ova talentirana kantautorica dala je svoju intimnu glazbenu vizuru. S videospotom u maniri glazbene monodrame, u režiji Gustava Golika, koji je ovih dana snimljen u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, lirska minijatura „Notturno” odsad ima i sjajnu video minijaturu.
Sarin debitantski album „Djeca” (2013.) izazvao je pozitivne reakcije publike i kritike, a EP „Jesen” (2014.) potvrdio je očekivanja proširivši zvučnu sliku. „Notturno” predstavlja još jedan korak naprijed u hodu po neutabanim stazama, a tu su se Sari pridružili i producenti Edi Cukerić i Konrad Mulvaj. Ujedno, „Notturno” najavljuje novi album koji izlazi na proljeće. Sara nastupa samostalno i s pratećim sastavom koji čine Zdeslav Klarić (klavijature, back vokali) i Anže Kristan (bubanj, perkusije).

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: aquarius-records.com
D. šabić, mag. nov.