Apolitični

Udruga nezaposlenih u „salonu kulture“

U Hrvatskoj postoji mnogo udruga različitog profila, sadržaja i djelatnosti koje na svoj način žele biti prepoznatljive prvenstveno po svom radu i vrstama aktivnosti.

Jedna od njih je Udruga nezaposlenih naše županije koju predvodi Jasminka Lemo. Splićanka koja je pune dvije godine bila na Zavodu za zapošljavanje prije nego je odlučila poduzeti korake koji bi uvelike pridonijeli potrebitima. I tako je prije tri godine nastala spomenuta udruga s ciljem pružanja pomoći onima koji su ostali bez posla i kojima, prema njezinim riječima, nije ugrožena samo egzistencija, nego i u velikoj mjeri samopouzdanje.
„Salon kulture“ otvorio je srce i medijski prostor Jasminki Lemo pokušavajući dati podršku radu Udruge i njezinim članovima kako ne treba klonuti duhom, već nastaviti vjerovati da postoji rješenje za nastale probleme.
Zahvalivši se na ukazanom gostoprimstvu, predsjednica Udruge, ugodno iznenađena Gundulićevom 36, podijelila je s nama sljedeće…

Naša sugovornica veoma je sretna što radom Udruge može pomoći ljudima kojima je pomoć uistinu potrebita. To joj pričinjava posebno zadovoljstvo i zato kreće s određenim programima i projektima koji mogu rezultirati pozitivnim ozračjem, dobrim djelima i zadovoljstvom prilikom pronalaska posla ili pak obogaćenja, u društvenom smislu, sredine u kojoj djeluje ova Udruga.

Više u kategoriji: osobe, život

D. Šabić, mag. nov.