Apolitični

U SIJEČNJU 2021. Najavljeno treće izdanje Nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off: ‘Show must go on!‘

Koncerte koji su išli online odlučili smo uzeti u obzir kao konkurenciju za kategoriju Koncert godine, najavio je Aleksandar Dragaš


– Koncerti su regularno išli do prve karantene u ožujku ove godine, a sve što se događalo osjetila je i sama publika na svojoj koži. Nešto koncerata se uspjelo održati tijekom ljeta dok se moglo svirati na otvorenome, međutim došlo je i do takozvane hibridne pojave koncerata, a to su oni koncerti koji su išli online. Zbog toga smo odlučili da i takvu vrstu koncerata uzmemo u obzir kao konkurenciju za kategoriju Koncert godine – rekao je Aleksandar Dragaš, voditelj Stručne komisije Rock&Off-a. Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off nakon sjajna prva dva izdanja najavljuje i treće, no u nešto drugačijem obliku. Zbog pandemije koronavirusa i neizvjesnosti u održavanju događanja, organizatori će uvesti neke promjene, no jedno je sigurno – početak godine bit će u znaku glazbenika koji su svojim marljivim radom obilježili hrvatsku rock&off glazbenu scenu tijekom 2020. 

Rock&Off glazbenici ponovno će konkurirati u deset kategorija, a to su: Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak godine, Koncertni izvođač godine, Rock&Off izvođač godine, Pop&Off izvođač godine, Rap&Off izvođač godine, Jazz&Off izvođač godine te Iskonova Nagrada publike.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay