Apolitični

U Šibeniku večeras Izbor za naj mamu Hrvatske

Na društvenu i zabavnu scenu Hrvatske stiže nam još jedan izbor ljepote, nije uobičajen, a oni koji ga priređuju vide kako već sada za njega vlada velika medijska zainteresiranost .

Radi se o prvom izboru za Miss mama pri kojem je odabrano 17 finalistica koje će se večeras (3. lipnja) natjecati na prvom nacionalnom izboru ljepote, potvrđuje nam Šibenčanka i kolegica iz Slobodne Dalmacije Ojdana Koharević, ujedno i članica Organizacijskog odbora Miss mama. Uz to potvrđuje da je ovaj izbor izazvao veliku pozornost naših mama gotovo iz cijele Lijepe Naše. Ideja o izboru Miss mama proizišla je s prošlogodišnjeg finalnog izbora ove talijanske manifestacije (Miss mamma), podsjetila je Koharević, te najavila početkom lipnja ispred šibenske katedrale feštu ljepote, mode i glazbe koja bi trebala, po svemu sudeći, prijeći u tradiciju. U prilogu vam donosimo i fotografije hrabrih mama koje su se odvažile prijaviti na izbor, a zahvaljujući svojoj osobnosti uspjele su ući u samu finalnu završnicu.


Ovim povodom zamolili smo i gospođu Koharević za nekoliko riječi koje bi mogle potaknuti i druge da se uključe u ovakve manifestacije koje promoviraju ljepotu naše žene(mame) kao i mjesta gdje se održavaju.

Video: Teo Peričić