Apolitični

U izgradnji „street workout park” – Sinjani radosni

Evo lijepog primjera kako u manjim sredinama prepoznati što, između ostalog, mladu ljudi žele imati na dohvatu ruke. Naime, prije nekoliko dana na prostoru iznad dječjeg parka u Sinju počeli su pripremni radovi na izgradnji street workout parka.

Street workout vrsta je treninga, športske discipline i vještine, svojevrsna kombinacija gimnastike i akrobatike koja je u svijetu sve popularnija.
Zamjenik gradonačelnika, Zlatko Ugrin, kaže kako su radovi na izgradnji prvog sinjskog street workout parka u završnici. Odrađeni su radovi na temeljima, a nakon proljepšanja vremena odradit će se ostatak radova. Ukupna vrijednost investicije je oko 55 tisuća kuna. Ova vrsta mladenačke razonode i športskog druženja- street workout park – kao lokacija bit će opremljena spravama sličnima onima u teretani koje se koriste za rekreaciju i koje će moći koristiti svi Sinjani i gosti grada. Ideja je odrađena u suradnji Zajednice sportskih udruga Grada Sinja i Grada Sinja i zasigurno će obogatiti športski život naših građana. Ovo je jedan hvale vrijedan projekt koji financijski nije skup, istaknuo je dogradonačelnik Ugrin, ističući kako će street workout park biti u funkciji od idućega tjedna. Čestitamo vodstvu grada na ovakvoj ideji i dodatnoj brizi za zdravlje i okoliš svojih sugrađana.

Više u kategoriji: Zdravlje; Hobi
Izvor i foto: ferata.hr
D. Šabić, mag. nov.