Apolitični

U Hrvatsku stiže najfascinantnija skupina superautomobila ikada, počinje Supecar Owners Circle

Organizator s ponosom može najaviti da će se na javnim događanjima u sklopu SOC Croatia 2022 odvijat i brojne ekskluzivne prezentacije. Tako će se tijekom vožnje predstaviti Aston Martin Valkyrie AMR Pro

Hrvatsku će od 2. – 5. rujna obići najekskluzivnija karavana super i hiperautomobila okupljenih u klubu Supecar Owners Circle (SOC) čime će domaća i svjetska javnost imati uvid u najnovije trendove automobilske tehnologije i dizajna.

SOC-ov automobilski muzej na otvorenom ekskluzivno će predstaviti najcjenjenije i najrjeđe primjerke automobilskog inženjerstva pa zaljubljenike u superautomobile na zagrebačkim i velikogoričkim ulicama, među ostalim, očekuju:

Barchetta Quartet: Pagani Zonda Barchetta – Ferrari Monza SP2 – McLaren Elva – Aston Martin Speedster

Holy Trinity: Ferrari LaFerrari – Porsche 918 Spyder – McLaren P1

SOC-ova revija sadržavati će i najekskluzivnije modele brendova Bugatti i Pagani:

Bugatti: La Voiture Noire, Centodieci 300+, Divo, Chiron Super Sport, Chiron Pur Sport, Chiron L’Ébé Edition, Chiron Sport, Chiron, Veyron Grand Sport Vitesse WRC Edition, Grand Sport Vitesse.

Pagani: Huayra R, Zonda Barchetta, Zonda Cinque Roadster, Zonda Cinque Coupè, Huayra Roadster BC, Huayra Roadster, Huayra, Zonda S

SOC-ov konvoj najekskluzivnijih vozila prijeći će više od 1000 kilometara od Zagreba i Velike Gorice do Paga i Šibenika te natrag do Zagreba.

Program SOC Croatia 2022 uključuje dva velika javna događanja:

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: SOC u Gstaadu – Izvor: Promo fotografije / Autor: SOCMedia