Apolitični

U Dubrovnik stiže četvrta sezona Amazonove serije

Za njih će se prije sezone otvoriti dubrovački hoteli…

Snimanje će početi u veljači i trajat će oko dva tjedna, a ekipe će biti dovoljno da će se za njih otvoriti neki hotelski kapaciteti

Veliko uzbuđenje ovih dana vlada u Dubrovniku, nakon što je dubrovačko-američka produkcijska kompanija Embassy Films objavila takozvani casting call odnosno poziv za statiste, piše Dubrovački vjesnik.

“Za potrebe snimanja američke akcijske TV serije tražimo muške i ženske statiste u dobi od 18 do 70 godina. Snimanje će se održati u Dubrovniku sredinom veljače ove godine. Prijaviti se možete putem linka” – pozvali su iz Embassyja iza kojeg je sad već poduga lista ozbiljnih produkcijskih bisera koji su Dubrovnik lansirali u sam vrh kao hit TV i filmsku destinaciju.

Embassy neumorno radi pod palicom Dubrovkinje Erike Milutin koja još uvijek ne može odati detalje o nadolazećem snimanju koje će Grad probuditi iz zimskog sna. Već neko vrijeme nisu imali veliku produkciju u Gradu, a nakon posljednjeg desetljeća kad je Grad bio ‘zauzet Igrom prijestolja, Ratovima zvijezda, Robinom Hoodom i brojnim drugim tv serijama i filmskim projektima, Dubrovčani ali i brojni statisti diljem Hrvatske pohrlili su na link Embassy Filmsa pitajući imaju li i oni ‘šanse’, budući su već sudjelovali u brojnim snimanjima.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay