Apolitični

U-19 HAJDUK – ATLETICO 2:3 Juniori Hajduka nakon penala ispali od Atletica iz LP-a

JUNIORI Atletica su na Poljudu pobijedili Hajduk 3:2 nakon boljeg izvođenja penala i plasirali su se u osminu finala Lige prvaka. Utakmice osmine finala igrat će se 1. i 2. ožujka. Do kraja nokaut faze igra se samo jedna utakmica, a Final Four je na rasporedu krajem travnja u Nyonu. 

Odluka ovog ogleda šesnaestine finala (play-offa) dogodila se tijekom udaraca s bijele točke gdje su spretniji i sretniji bili igrači koje trenerski vodi nekadašnji legendarni igrač Fernando Torres. Ljubičić i Capan su pogađali vratnice, dok je na kraju Pukstas promašio kompletna vrata za madridsko slavlje. Vratar Hajduka Silić je, pak, zaustavio udarac Corrala, ali su svi ostali igrači Atletica bili sigurni.

Atletico je u play-off ušao kao drugoplasirana momčad u skupini s Liverpoolom, Portom i Milanom, a drugo mjesto osvojio je zahvaljujući boljoj gol-razlici od Porta. Hajduk je do ove faze stigao kroz “put prvaka”. U prvom kolu je s ukupnih 5:1 pobijedio Shkendiju, a u drugom s 4:1 bjeloruski Minsk.

Ipak, unatoč porazu, Torcida i ostali gledatelji na Poljudu s velikim su pljeskom ispratili Hajdukovu mladost zbog odlične igre i velike borbe.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr