Apolitični

Triljanke pozivaju na dobro djelo…

Mnogi koji su to uradili, kazali su kako su se poslije akcije osjećali dobro i ispunjeno. Naravno, radi se o dobrim djelima za koje je potrebno tek malo želje i vremena da bi se postigli veliki rezultati – pomoć onima kojima je to neophodno. Ovog tjedna će u znaku dobrote i solidarnosti biti u Trilju gdje udruga žena „Triljanke” Trilj organizira prikupljanje pomoći u hrani za socijalno ugrožene s područja grada Trilja (prehrambeni proizvodi dužeg roka trajanja – tjestenina, šećer, juha u vrećici, pelat, sol, ulje, brašno, riža, marmelada, med…).
Iz Udruge mole sve ljude dobre volje i velikog srca da se uključe u ovu akciju prikupljanja pomoći. Akcija je jednostavno objašnjena nazivom „Solidarnost na djelu: jedna osoba – jedan prehrambeni proizvod”.

Prikupljanje će se vršiti 29. i 30. listopada 2015. na u trgovačkim centrima na području Trilja, a njoj se priključuju matična Osnovna škola Trilj i Dječji vrtić Trilj. Dođite, kupite jedan od navedenih artikala i pomoći ćete onima koji si sami ne mogu priuštiti osnovne prehrambene artikle. Triljanke vam se unaprijed zahvaljuju na dobrom i humanitarnom učinjenom djelu.
Više u kategoriji: Život; Zdravlje
Foto: tz-trilj.hr
D. Šabić, mag. nov.