Apolitični

Trebate novi auto, a ne ulazi vam se u kredit? Vrijeme je za dugoročni najam vozila!

Svijet se ubrzano razvija. Svaki nas dan dočeka nešto novo. Pa tako, dok smo donedavna žudjeli za time da trajno posjedujemo stvari – bez obzira na to radi li se o novim telefonima, uredskoj opremi ili automobilima – danas sve veći broj ljudi uviđa prednosti dugoročnog najma

Jer, za razliku od leasinga, gdje dobivate samo vozilo bez ikakvih dodatnih usluga, koncept dugoročnog najma vozila, osim nabave novog vozila prema vašoj želji i ukusu, podrazumijeva i čitav niz dodatnih prednosti. Naime, jednom kad se odlučite za ovu uslugu, vaša će vam partnerska kuća na dispoziciju staviti svu svoju infrastrukturu koja će brinuti o tome da se vi bez ikakve brige krećete kroz svoj poslovni dan.

Oni će vas podsjetiti na trenutak u kojem trebate registrirati svoje vozilo, oni će se pobrinuti za to da na vrijeme obavite servis, a bit će vam na usluzi i u onim gadnim neplaniranim situacijama kad će vam vaše vozilo otkazati poslušnost. Jer, automobili su, na kraju dana samo mašine koje se mogu pokvariti bez obzira na to koliko nove i profinjene bile. U tom će slučaju biti dovoljno da svom agentu uputite jedan poziv i zamjensko vozilo u najkraćem mogućem roku stiže na vašu adresu.

Zašto Hertz?

Hertz se, vidite, na našem tržištu pokazao kao jedan od najpouzdanijih poslovnih partnera kad je u pitanju dugoročni najam vozila

Postavlja se pitanje vremenskog roka koji ćete ugovoriti. On može biti između jedne i pet godina, a tijekom čitavog ugovorenog vremenskog razdoblja uživat ćete sve privilegije i usluge kojih smo se već dotakli. Nakon toga, budete li zadovoljni uslugom, možete dogovoriti nabavu nekog drugog vozila koje će u tom trenutku najbolje odgovarati vašim potrebama.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay