Apolitični

TransDinara MTB maraton 2016.

TransDinara MTB maraton međunarodna je brdsko-biciklistička trodnevna utrka kojoj je cilj okupiti bicikliste profesionalce i rekreativce iz Hrvatske i šireg područja, te ih na siguran način, uz visoku razinu tehničke organizacije i gostoprimstva, provesti vjerojatno najsurovijim područjem Hrvatske.
TransDinara maraton najzahtjevnija je etapna MTB utrka u Hrvatskoj i među najzahtjevnijim u regiji. Osim velikih udaljenosti i visinskih razlika koje natjecatelji moraju savladati svakog od tri dana natjecanja, iznimno težak teren te surova klima koja vlada planinama Dinara i Kamešnica, predstavljat će izazov svakom individualcu ili timu.

TransDinara MTB maraton

Utrka je krenula od petka, a potrajat će do 4. rujna na području planina Dinara i Kamešnica te u gradovima domaćinima Trilju, Sinju, Vrlici i Kninu.
Podsjetimo se kako je Utrka započela tijekom jutra u Trilju, a završava u danas oko podne u Kninu gdje će u 14 sati biti upriličena i svečana dodjela nagrada najuspješnijim natjecateljima.
Budite odvažni i sudjelujući u maratonu pokažite važu izdržljivost, snagu i mentalnu sposobnost drugima, kako bi se i oni uključili u zdraviji način života.