Apolitični

Tramontana u Ljetnom kinu Bačvice

Ljetnom kinu Bačvice ove sezone program pršti dobrim filmom i odličnom glazbom.Ove subote na Bačvice stiže „Tramontana”, prvo izdanje niza koncerata koji će se odviti u četiri slijeda, a ugostit će pjevačke zvijezde cijele regije.
Ljetno kino Bačvice, u tajanstvenom i romantičnom ambijentu, već godinama privlači brojne Splićane i posjetitelje te zadržava njihovu vjernost i zadivljenost raznolikom ponudom događanja, a ove subote 31. srpnja na svojoj pozornici ugostit će Feredon, The Fogsellers, Pavela i Bambi Molesterese.
Program započinje u17 sati, a prvi na otvorenu pozornicu stižu Dubrovčani Feredon, četveročlani sastav koji je u kombinaciji newgrungea i powerpunka već osvojio publiku brojnim nastupima i natjecanjima, pa ne sumnjamo da će kvalitetno zagrijati sve prisutne za glazbene poslastice koje slijede.
Nakon Ferdona, pozornica je rezervirana za šibenski perspektivni duo The Fogsellers koji, na sreću, nisu tu kako bi vam prodali maglu već vas u electrofusion ritmovima rasplesali u kasnu ljetnu noć. Splitskoj publici The Fogsellersi već su otprije poznati s nekih glazbenih festivala, pa obostrano zadovoljstvo večeras može značiti samo odličan glazbeni provod.

Tramontana

Kako se atmosfera bude zagrijavala, a svi prisutni budu već lagano rasplesani i raspjevani, na pozornici stiže Pavel, Porinom nagrađeni sastav kojeg splitska publika već odavno cijeni i s radošću dočekuje. Vrhunac večeri upriličit će sisački instrumentalni rock sastav Bambi Molestersi.
Svirajući surf-rock, Bambi Molestersi su na brojnim nastupima u Hrvatskoj, ali u inozemstvu stekli vjernu publiku, a o njihovoj glazbenoj veličini govori i činjenica da su više puta nastupali kao predgrupa R.E.M.-u te su surađivali s Chrisom Eckmanom s kojim su i nastupali 2004. godine.
Jedno je sigurno, „Tramontana” nam stiže, a sa sobom nosi samo dobu glazbu i rasplesani provod na jednoj od najljepših splitskih ljetnih pozornica.
Na ostala tri izdanja Tramontane nastupat će brojni izvođači, a da bi vam probudili znatiželju, navest ćemo neke od njih: TBF, Saru Renar, Elemtal, Kuzmu i Shakazulua i mnogi drugi. Cijele postave za sljedeća tri dana Tramontane možete pogledati na njihovoj službenoj facebook stranici https://www.facebook.com/tramontana2016/ .

Tramontana dolazi
Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti preko online sustava www.croatia-tickets.com ili u cafe baru „To je to”. Ulaznice se mogu nabaviti i na blagajni kina, neposredno prije početka događaja.
Svi željni ljetnog rashlađenja i glazbenog uživanju svakako bi trebali prošetati do Ljetnog kina Bačvice i jednostavno se prepustiti ambijentu i atmosferi koju za vas spremaju najavljeni izvođači.