Apolitični

TRAILER: Hemsworth izgleda neprepoznatljivo u novom nastavku Mad Maxa

Australski redatelj George Miller Chrisa Hemswortha pretvorio je u negativca – opakog ratnog vođu Dementusa s brkovima i dugom, čupavom “grivom” koja mu seže do ramena, obraslog bradom, a ima i pozamašan (lažni) nos.

Počinje dugo iščekivana odiseja akcijske junakinje iznikle iz filmske sage o Mad Maxu koja bi, sudeći po prvom traileru distopijskog spektakla “Furiosa, A Mad Max Saga”, mogla biti napetija od prvog dijela u kojem je briljirala Charlize Theron.

Iz filmske najave već se sada može zaključiti da je australski redatelj George Miller, ujedno i koproducent filma, nadmašio samog sebe. Ponajprije zato što je u priči koja pojašnjava Furiosino podrijetlo, sunarodnjaka Chrisa Hemswortha pretvorio u negativca – opakog ratnog vođu Dementusa s brkovima i dugom, čupavom “grivom” koja mu seže do ramena, obraslog bradom, a ima i pozamašan (lažni) nos.

Ukratko, jedan od najzgodnijih holivudskih frajera doista je neprepoznatljiv što je u redu jer je njegov lik osmišljen u skladu s očekivanjima fanova Mad Max filmova, kako zastrašujući bad guy treba izgledati. Majstori filmske maske dodali su inače prezgodnom glumcu duboke bore oko očiju zbog čega ga je još teže prepoznati.

Cijeli članak možete pročitati na: gloria.hr

Image by vecstock on Freepik