Apolitični

„Toochepin” poziva u Tučepe

Evo dobre glazbene priče za sve rocker i druge koji se tako i slično osjećaju. Peto izdanje tučepskog rock festivala „Toochepin” održat će se u subotu, 20. kolovoza i u nedjelju 21. kolovoza, a kao i prijašnjih i ove godine očekuje se prava, dobra rockerska zabava.

„Toochepin”

Prvi dan, u subotu 20. kolovoza, nastupa zagrebački punk – rock bend „Thee Melomen”, beogradski „Artan Lili”, i „Drvored” iz Zagreba. Ove godine prvi put radimo after party u Coco Loco s Maksom Juričićem i Ljetnim kinom. Mali poklon Makarskoj od Tučepa.
Drugi dan, u nedjelju, otvaramo s riječkom skupinom „Moskva”, zatim industrial – electro – punk „Baden Baden” iz Zagreba te završavamo s nastupom skupine „Songkillers” -, kazao nam je „izbornik” festivala Zoran Spajić Spike.


Pokrovitelj festivala je općina Tučepi, dok glavni „teret” organizacije nosi Antonino Šimić, ozvučenje Mario Domazet, a idejno rješenje plakata potpisuje Ivorin Vrkaš. Medijski pokrivaju sedam radio postaja iz okruženja – od makarskog RMR-a, preko Vrgorca, Gruda, Imotskog, Sinja i Brača do Metkovića.
Dođite do nas, ističu organizatori, zabava će biti odlična.