Apolitični

Tonči Šundov – „Montura Split Fashion Destination”

Nakon vinske fešte i ugođaja vrhunske kapljice, posebni i čarobni Dioklecijanovi podrumi postaju pozornica za sjajne modne uratke najboljih hrvatskih modnih kreatora koji će se u subotu, 6. lipnja u 20:30 sati predstaviti biranoj publici kroz programsko-modni izričaj pod nazivom „Montura Split Fashion Destination”.

Organizator i producent događaja, Tonči Šundov, u Terraconovom salonu kulture prozborio je nekoliko zanimljivih riječi o realizaciji projekta, modnom razmišljanju pa i odnosu modnih snaga na relaciji kontinentalni dio – Dalmacija, kao i o nekim drugim pojedinostima. Nadaleko je poznato kako Splićanke „ljube“ modu, prate trendove, ali i s nestrpljenjem očekuju Monturu, no prava je šteta je ograničen broj sjedećih mjesta jer podrumi nemaju preveliki prostor za gledatelje, a s obzirom koliki interes vlada među ljubiteljima mode sa, sigurnošću bi se napunio i splitski Poljud.
No vratimo se Šundovu koji je prije snimanja razgledao poslovno-medijski centar u srcu Splita, u Gundulićevoj 36, pri čemu je s nama podijelio sljedeće…

Dodajmo kako će se na navedenom događanju sa svojim novim modnim kreacijama predstaviti respektabilna i gotovo najbolja modna hrvatska imena, Neda Makjanić-Kunić, Igor Djuga, Damir Begović i Domagoj Štimac, Ana Kujundžić, par Luka Grubišić i Ana Puljić, Zoran Aragović, Ivica Skoko.
Svakako valja napomenuti kako će se u programu predstaviti i nova kolekcija cipela, san za sve žene, printevi ruža i leptira, mora, ljeta i mjesečine, ali i jedna nova brendirana svjetska marka naočala koja bi trebala pobuditi interes kod nježnijeg spola i na mala vrata donijeti djelić svjetske mode. Modna subota je na adresi Split, Dioklecijanovi podrumi.

Više na: www.virtualnisajammode.com
                  www.virtualfashionfair.com  

D. Šabić, mag. nov.