Apolitični

Thrill blues festival na stranicama Hrvatske turističke zajednice

Thrill blues festival na stranicama Hrvatske turističke zajednice

Hrvatska turistička zajednica je ovu godinu na svojoj internet stranici najavila dolazak blues zvijezde Erica Sardinasa povodom manifestacije ‘Thrill Blues Festival’ koja će se održati u Trilju 14.07. 2017 u Gradskom parku ‘Trilj’, u organizaciji Grada Trilja i Turističke zajednice grada Trilja.


U Cetinsku krajinu pristižu najveća imena svjetskog bluesa, Eric Sardinas i njegov Big Motor iz Los Angelesa. Predgrupe ovoj velikoj blues zvijezdi biti će Light Under The Black Mountain iz Kotora, Sunnysiders iz Splita i Zagreba, Hal iz Rijeke, DBluz iz Sinja te triljska grupa Ozon.
Uz to što će uživati u dobroj glazbi, svi gosti koji stignu u ovaj grad na Cetini imati će što za vidjeti. Tijekom festivala sve će biti u znaku bluesa, organizirani su koncerti, radionice za djecu, degustacije triljskih specijaliteta i poznati rafting na Cetini.
Objavom na svojim stranicama HTZ je odala priznanje a samim tim podršku ovom velikom glazbenom događaju koji će pomoći da se Grad Trilj i cijeli Cetinski kraj promoviraju na najbolji mogući način.
http://croatia.hr/hr-HR/Aktivnosti-i-atrakcije/Dogadanja/NewEvents/Thrill-Blues-festival