Apolitični

Teško do dobrog majstora? Mi ih imamo! Otkrivamo 50 najboljih u Hrvatskoj

Zamislite majstora koji vas sam nazove, dolazi kod vas u dogovoreno vrijeme i završi posao na vrijeme po dogovorenoj cijeni. Samo u snu? Ne, to možete pronaći i na Trebam.hr!

Trebam.hr je web portal koji još od 2015. povezuje one koji traže usluge s izvođačima iz cijele Hrvatske. Svakodnevno na Trebam.hr na stotine korisnika traži izvođače različitih usluga, od arhitekata, električara, dobavljača prozora do knjigovodstvenih servisa i dizajnera web stranica.

Svi se izvođači prethodno provjeravaju, a također ih sami kupci ocjenjuju nakon odrađenog posla: ocjenjuju kvalitetu izvedene usluge, primjerenost cijene i poštivanje rokova. Ukupno je na Trebam.hr objavljeno više od 8.000 ocjena klijenata za završene projekte. Sve su ocjene provjerene – i pozitivne i negativne – i objavljene na profilima izvođača.

“U petak u 15 h trebao sam riješiti sanitaciju prostora. Poslao sam potrebu na trebam hr. U sljedećih 10 minuta javio se prvi izvođač i s njim sam dogovorio posao za subotu u 8 h ujutro. Nevjerojatno iskustvo. Nakon 20 minuta javio se drugi izvođač kojem sam se uredno zahvalio. Posao je korektno odrađen. Bravo svima!” — Josip Zdenković

Ovo je Top 50 majstora i poduzeća za dom i posao u Hrvatskoj

Cijeli članak možete pročitati na: trebam.hr

Foto: Pixabay