Apolitični

Terraconov web development

Tim Terraconovog  web razvoja (Terracon web development). Kako ga opisati, po čemu se ističu, kroz nekoliko rečenica nam odgovaraju…

[audio_mp3 url=”http://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/02/Ivan-babaja-ton.mp3″]

Terracon Web Development je agencija koja se bavi izradom i dizajniranjem internetskih stranica sa sjedištem u Splitu, Hrvatskoj. Naša je glavna djelatnost izrada internetskih stranica koje su prilagođene korisniku.
Pretvorite ideju u renomirani brend i poboljšajte svoje poslovanje.
Naše će rješenje izravno utjecati na vaš uspjeh. Istaknite se u mnoštvu – dobro razmislite, donesite pravu odluku i javite nam se.

Nekoliko razloga zašto nas odabrati:
Kvaliteta – Članovi našeg tima visoko su obrazovani stručnjaci koji vole svoj posao i čiji je cilj postići visoki stupanj kvalitete u svim dijelovima svog poslovanja.

Kreativnost – Uvijek otvoreni prema novim idejama i jedinstveni u svom pristupu, pratimo posljednje trendove u dizajnu internetskih stranica, kao i u grafičkom dizajnu.

Iskustvo – Duga lista nedavno dovršenih projekata ide u prilog našoj dugoročnoj predanosti.

Smatramo da je dobar dizajn jako važan za prvi dojam, stoga smo jednako usredotočeni na estetiku stranice, kao i na njenu funkcionalnost.
Radeći ono što volimo svakodnevno, uvijek iznova učimo i razvijamo naša znanja, vještine i obogaćujemo naša iskustva. Postoji samo jedno pravilo u našem radu – vašu ideju pretvoriti u cjeloviti proizvod s kojim ćete biti zadovoljni.
Ako ste zainteresirani i smatrate da bismo mogli zajedno stvarati, slobodno nam se javite.

Više na: www.terraconwebdevelopment.com

D. Šabić