Apolitični

Teleperformance otvara nova radna mjesta u Hrvatskoj

Globalna kompanija Teleperformance uvrštena je među top 25 najboljih poslodavaca u svijetu, a sada posluje i na hrvatskom tržištu.

Vodeća globalna kompanija specijalizirana za digitalnu integraciju poslovnih usluga i pružanje podrške klijentima ulazi na hrvatsko tržište s novim konceptom trgovine za virtualno okruženje te otvara čak 400 novih radnih mjesta.

Prema brojnim kriterijima evaluacije koji se zasnivaju na zadovoljstvu zaposlenika, Teleperformance je uvršten među top 25 najboljih poslodavaca na svijetu. Uz brojne nagrade tijekom dugogodišnjeg rada, u listopadu 2021. godine pripala im je i nagrada World’s Best Workplaces™ koju dodjeljuju Great Place to Work® i Fortune Magazine. Nagrada se dodjeljuje prema raznim kriterijima i uvjetima rada koje tvrtka pruža svojim zaposlenicima.

Povodom dolaska na hrvatsko tržište, ova vodeća francuska kompanija 18. prosinca priprema veliko otvorenje u Zagrebu. S ciljem predstavljanja novim potencijalnim zaposlenicima, ali i korisnicima usluga, na drugom katu Avenue Malla, u svom novootvorenom Cloud Campus Store-u, Teleperformance organizira business-casual događaj na koji su svi pozvani. Bit će to prva i jedina fizička prezentacija njihova poslovanja u nekoj od zemalja na ovom području Europe.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Promo