Apolitični

Technics je upravo predstavio svoje nove najbolje bežične slušalice

Svestrana primjena, udobnost, mnoštvo korisnih funkcija i izvrsna kvaliteta zvuka, osobine su koje Technics pridaje svojim novim bežičnim slušalicama, modelima EAH-AZ80 i EAH-AZ60M2

Slušalice EAH-AZ80 upravo su postale Technicsov udarni proizvod u svijetu bežičnih slušalica. S cijenom od 299 eura, jasno je kako kreću u borbu s najboljim konkurentskim modelima, a kako iz nje izlaze, doznajte u našoj recenziji. Imali smo ih prilike koristiti nekoliko tjedana uoči današnje svjetske premijere, što je bilo dovoljno da prikupimo obilje dojmova.

Kako se radi o posve novom proizvodu, ne čudi da su Technicsove slušalice opremljene Bluetooth 5.3 čipom, koji podržava kodeke SBC, AAC i LDAC te tehnologiju Bluetooth Multipoint, s mogućnošću spajanja na tri uređaja istovremeno.

Druge Technicsove nove slušalice, model EAH-AZ60M2, nude apsolutno sve iste mogućnosti i jednako vrijeme autonomije, ali su malo drugačijeg dizajna te imaju 8-milimetarske umjesto 10-milimetarskih zvučničkih jedinica. Cijena im je zbog toga spuštena na 229 eura.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Foto: Pixabay