Apolitični

Tam Tam festival u Sućurju

Ovaj vikend rezervirajte svoje mjesto na trajektu za Hvar jer vas u Sućurju očekuje peto izdanje hvaljenog Tam Tam festivala!
Tam Tam festival upotpunjuje turističku ponudu našeg najsunčanijeg otoka kojeg rado posjećuju posebno strani gosti. Hvar je već nadaleko poznat kao mjesto odlične ljetne zabave i nezaboravnih provoda u ambijentu predivnog mora i sunca koje je nesumnjivo u cjelogodišnjoj službi ovog otoka.

Tam Tam festival

U najistočnijem mjestu Hvara, gdje sjajno sunce prvo vas dodirne, Sućurju, ovog vikenda od 29. do 30. srpnja odvit će se peto po redu izdanje već nadaleko poznatog i hvaljenog Tam Tam festivala. Nakon što je prošle godine festival trajao samo jedan dan, ove godine u čak dva dana Hvar će ugostiti sve same glazbene ikone hrvatske scene. Dođete li u Sućuraj, zabava je zagarantirana uz sinjske blues punkere M.O.R.T., rock bend Repertitore, Damira Avdića, Nemečeka i druge. Cijeli program i raspored nastupa po datumima možete pogledati na službenoj facebook stranici festivala https://www.facebook.com/TamTamMusicFestival .
Ako je suditi po prošlogodišnjem odazivu posjetitelja željnih provoda i odlične glazbe, ni ove godine ne trebamo se bojati da će nedostajati pozitivne energije te plesa i pjesme do sitnih noćnih sati. Nakon prošlogodišnjeg festivala članovi M.O.R.T.-a na svojoj su Facebook stranici zapisali da je Tam Tam spoj kaosa i prijateljstva te su potvrdili odličnu atmosferu i glazbenu veličinu koja se može osjetiti u Sućurju.
Cijena dvodnevne ulaznice iznosi 60 kuna, a ako ipak ne možete izdvojiti cijeli vikend na Tam Tam, jednodnevna ulaznica može se nabaviti po cijeni od 40 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na samom mjestu događanja, a kako je broj neograničen, svi su dobrodošli bez straha da će ostati pred ulazom.
Sućuraj je mjesto poznato osim po veličini kojom ga je priroda nagradila, i po ljubaznim stanovnicima koji će vas nesebično ugostiti i podijeliti s vama sve ljepote svoga mjesta. Ponuda domaćih jela i pića je također odlična i nezaobilazna u otkrivanju svih ljepota Sućurja, pa vjerujemo da će svima koji se zapute na Hvar, ovaj vikend biti ispunjenje po svim točkama užitka.