Apolitični

Talijanski i hrvatski DJ-i najavljuju najveći techno događaj u Zagrebu ovog proljeća

Zagrebačka HALA domaćin je jedinstvenom glazbenom druženju talijanskih i hrvatskih DJ-a. Nakon popuštanja mjera, uz covid potvrde, očekuje nas pravi party koji smo dugo čekali. Neograničen broj ljudi i vrhunski techno garancija su dobre zabave koja nas očekuje u petak, 1. travnja od 16 do 02 sati.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na službenoj web stranici We Love Sounda: https://we-love-sound.com/we-love-sound-hala

Nakon što smo doživjeli očaravajuće plesno druženje na našem posljednjem događaju u Hali Zagreb s Fuse London, sa zadovoljstvom vas pozivamo na noco glazbeno putovanje uz majstora techno scene Luigija Madonnu na čelu. Uz njega će nastupiti španjolska DJ-ica i producentica Indira Paganotto koja je rezident u poznatom klubu DC-10 na Ibizi. Tu su i napuljski techno sound predstavnici – Roberto Capuan i Mattia Trani koji je stekao nadimak “Talijanska budućnost techna”. Specijalni gost na sljedećoj We Love Sound avanturi bit će naš domaći techno heroj čije je ime renomiranog producenta i DJ-a poznato i izvan naših granica – DJ Jock.

Cijeli članak možete pročitati na: brija.com

Foto: Pixabay