Apolitični

Tajlandska masaža: Odmor za tijelo, dušu i um u centru Zagreba

Više od 2500 godina stara tehnika tajlandske masaže odražava holistički pristup zdravlju, a vrhunski tretman čeka vas u srcu Zagreba

Često dobre prakse preuzimamo s Dalekog istoka, čije civilizacije tisućama godina njeguju holistički pristup zdravlju. Jedna od takvih praksi je i posebna vrsta masaže koja nam dolazi s egzotičnog Tajlanda, a odnedavno sve koristi i dobrobit tajlandske masaže možete osjetiti i doživjeti u Arun Thai Massage by Leo, novootvorenom salonu tajlandske masaže u samom srcu Zagreba.

Arun Thai Massage by Leo – zašto by Leo? Odgovor je vrlo jednostavan. Naime, vlasnik salona, Leonardo Rakuljić, u skladu s izrekom „svugdje je lijepo al’ doma najljepše” odlučio se nakon 20 godina provedenih na Tajlandu vratiti u rodni Zagreb. Znatiželja, istraživanje i proučavanje, kao i osobno iskustvo pozitivnih učinaka tajlandske masaže bili su njegov poticaj da u Zagreb dovede najbolje, stručne maserke s dugogodišnjim iskustvom.

Smješten u strogom središtu Zagreba, Arun Thai Massage by Leo svojevrsna je protuteža i oaza mira usred urbane vreve koju karakteriziraju kaos, užurbanost i velik protok ljudi. Uputite li se u ulicu Frane Petrića 7, na 60 minuta, koliko traje jedan tretman tajlandske masaže, iskusit ćete što vam donosi sklad tijela, uma i duše. Dočekat će vas vrhunske stručnjakinje upravo s Tajlanda, čije će vješte ruke, znanje i iskustvo imati gotovo iscjeliteljski učinak i na tijelo i na um. 

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay