Apolitični

Svjetska techno zvijezda Sonja Moonear uskoro u zagrebačkoj Hali

edna od danas svjetskih techno zvijezda, Sonja Moonear, u zagrebačkoj će HALI u petak, 29. listopada od 16 do 00 sati otvoriti zimsku sezonu eventa We Love Sound

Sonja Moonear producentica je i DJ-ica iz Ženeve, čiji setovi odražavaju iskustvo, kreativnost i strastveno kolekcionarstvo gramofonskih ploča. Ovu karizmatičnu umjetnicu hrvatski su fanovi imali prilike čuti svake godine na Sonus festivalu gdje je uvijek imala čast nastupiti na partyju zatvaranja. Sonja je osnivačica glazbene izdavačke kuće Ruta5 te je do sad pokazala svoje vrsno producentsko znanje izdanjima na etiketama kao što su Karat i Perlon.

Do sad je nastupila na svim eminentnim festivalima i klubovima diljem svijeta, od Kanade do Ibize, Azije i Južne Amerike, a zagrebački fanovi je pamte po nezaboravnim setovima na We Love Sound Open Air festivalu.

We Love Sound nedavno je završio četvrto izdanje We Love Sound Open aira, a zimska sezona nam donosi mjesečna gostovanja svjetskih DJ zvijezda koja će Zagreb staviti na kartu najpoželjnijih party destinacija.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay