Apolitični

Svjetska senzacija dolazi u Hrvatsku !! – SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX, 31.03.2017., Dom sportova

Svjetska senzacija dolazi u Hrvatsku !! – SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX, 31.03.2017., Dom sportova

Od prve službene objave koncerta u Zagrebu, u samo tjedan dana isti je prebačen iz male u veliku dvoranu Doma sportova.

Nakon rasprodane turneje u 2016. godini SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX se na zahtjev publike vraća u Europu i ove godine, sa svojim prepoznatljivim ”vintage” načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rok pjesama.

Rasprodanih 75 gradova u Europi !

Najava turneje stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike.
Postmodern Jukebox kreće na europsku turneju 27.veljače 2017., a zagrebački koncert dogovoren je za 31.03.2017. u Domu Sportova (sva mjesta su sjedeća).

Ogroman interes publike !
Više od 70 izvođača, 500 milijuna pregleda na Youtube-u, dva milijuna pratitelja….samo su neke od fascinantnih brojki Postmodern Jukebox-a

Postmodern Jukebox, stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima preko 70, u proteklih nekoliko godina imao je preko 500 milijuna pregleda na Youtube-u, kao i dva milijuna pratitelja, nastupao je u emisiji „Good Morning America“, bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo preko stotinu koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta.

Oduševljene nisu krili ni svjetski poznati glazbenici, baš kao ni strani mediji !

Bradlee je promijenio aranžman rock hita grupe Radiohead „Creep“ i pretvorio ga u laganu baladu koja je imala preko 19.5 milijuna pregleda i proglašena je jednom od „9 najboljih viralnih obrada u 2015“ od strane People magazina.

Višestruka dobitnica nagrade Grammy, Lorde, oduševljena je „vintage“ obradom njenog hit singla „Royals“ koji je pregledan preko 15.9 milijuna puta.
Uspjeh ove grupe donio im je i hvalospjeve u brojnim medijima, uključujući Mashable koji je napisao: „PMJ se bavi reinterpretacijom glazbe na predivne nove načine.“

Entertainment Weekly je napisao: „Scot Bradlle’s Postmodern Jukebox grupa je poznata po tome što obrađuje moderne hit pjesme u retro stilu i pretvara ih u viralne uspjehe.“

Bradlee, idejni tvorac ove grupe, pretvorio je PMJ u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove glazbene grupe.

Svaki tjedan, spot jedan !

Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

„Postavio sam prvi video 2009,“ prisjeća se Bradlee. „Bio sam siromašan i živio sam u Queensu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva milijuna pratiltelja, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primjer nevjerojatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i osobnosti i stvorio nevjerojatno iskustvo za naše obožavatelje. Želimo da se osjete kao da slave Novu godinu uz Franka Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu ‘Velikog Getsbija’. PMJ koncert je jedino mjesto gdje sve to možete doživjeti, ali i mnogo više u samo jednoj noći.“

Ne propustite priliku pogledati, poslušati i doživjeti Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox uživo, 31.03.2017. u Domu Sportova.