Apolitični

Svjetska hit radio aplikacija stigla u Hrvatsku: Na njoj su već bravo!, Extra FM, Antena Zagreb…

Online radijsku platformu koristi 400 milijuna ljudi, besplatna je, a kompatibilna je i s Apple Carplayem i Android autom

U Hrvatsku je stigao Radioplayer, online radijska platforma koja iskustvo slušanja podiže na sasvim novu razinu. Aplikacija koju sluša 400 milijuna korisnika u 20 zemalja od rujna je dostupna i na našem području, a njezina je glavna prednost mogućnost slušanja više radijskih postaja.

– Mnoge radiopostaje u Hrvatskoj već imaju svoju aplikaciju, međutim, nedostatak tih aplikacija je nužnost stalne nadogradnje i usklađivanja s operativnim sustavima Android i iOS. Isto tako, rijetko je koja kompatibilna s Apple CarPlayom i Android Autom. S druge strane, Radioplayer ima direktne ugovore s proizvođačima pametnih telefona, zvučnika, televizora i s automobilskim kućama, što samostalno neki radio jako teško može ostvariti – vjeruje Hrvoje Turić.

Suradnja s automobilskim kućama kao što su Volkswagen, Daimler-Mercedes, BMW i Renault, u čije je nove modele aplikacija unaprijed ugrađena, korisnicima nudi sasvim novo iskustvo upotrebe i slušanja.

Hrvatska verzija aplikacije trenutno u ponudi sadrži Antenu Zagreb, bravo!, Enter Zagreb, Extra FM, Happy FM, Novi Radio Zadar, Radio Dalmaciju, Radio Istru, Radio Kaj, Radio Koprivnicu, Radio Slavoniju, Slavonski radio, Top radio i Ultra Split.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pexels.com – Photo by Erik Mclean: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-a-radio-in-a-car-8266749/