Apolitični

Sveučilište u Splitu predstavlja se na Sajmu Best u Beču

Sveučilište u Splitu predstavlja se na Sajmu Best u Beču
Sveučilište u Splitu se po treći put predstavlja na Sajmu poslova, studija i cjeloživotnog obrazovanja – Best u Beču.

Riječ je o manifestaciji koja se održava od 2. do 5. ožujka u Gradskoj dvorani austrijskog glavnog grada, a za studijske programe našeg Sveučilišta kao i prethodnih godina postoji veliki interes, osobito djece hrvatskih iseljenika. Zainteresiranim posjetiteljima predstavljaju se sve mogućnosti studiranja u Splitu, kroz sve tri razine visokoškolskog obrazovanja, ali i smještaj i prehrana te grad Split koji se pokazao kao vrlo atraktivno, mediteransko odredište.

Sudjelovanjem na Sajmu Best u Beču još jednom se potvrdilo kako su učenici iz inozemstva iznimno zainteresirani za studiranje u Splitu i sve mogućnosti koje im Sveučilište pruža.

Na Sajmu Best na oko 9 tisuća metara kvadratnih izložbenog prostora sudjeluje više od 350 izlagača, od čega ih je više od 40 inozemnih, a ove godine se posjetiteljima po prvi put predstavljaju i ustanove za visoko obrazovanje iz Sjedinjenih Američkih Država. Sajam je lani posjetilo skoro 80 tisuća ljudi, a organizatori slične rezultate očekuju i ove godine.