Apolitični

Svečano otvorenje novog kata dječjeg doma Maestral

Svečano otvorenje novog kata dječjeg doma Maestral, financiranog humanitarnom akcijom (modnom revijom) Rotary Cluba Split Plus.

Maestral, svečano otvorenje…

Predsjednik Rotary Cluba Split Plus Željan Rakela imao je čast kao prvi čovjek kluba svečano presjeći vrpcu povodom otvorenja novog kata dječjeg doma Maestral. Podsjetimo ukratko kako je cijela akcija napravljena s ljubavlju i poštovanjem u mandatu bivše predsjednice kluba gđe. Neda Makjanić-Kunić kada je sjajnom modnom revijom autorskih modela privukla brojne Splićane i dobrotvore koji su pripomogli prikupljanju donatorskih sredstva za spomenutu akciju.


Prilikom svečanosti gospodin Rakela je istaknuo da je gđa Makjanić-Kunić napravila najveći angažman u ovoj odličnoj humanitarnoj akciji, ali nažalost, danas nije bila prisutna zbog radnih obaveza, još jednom Nedo hvala, kazao je predsjednik splitskog Rotary Cluba.
Tako je prikupljena većina od 80.000 kuna koliko je bilo potrebno za prenamjenu. Podsjetimo, Nedu Makjanić-Kunić je na mjestu predsjednika zamijenio Željan Rakela koji kaže da ih je iznenadio veliki odaziv javnosti na njihovu akciju te da i ubuduće planiraju pomagati domu Maestral.