Apolitični

Svečana promocija studenata međusveučilišnog studija Mediteranska poljoprivreda

Svečana promocija studenata međusveučilišnog studija Mediteranska poljoprivreda
Svečana promocija sveučilišnih prvostupnika međusveučilišnog studija Mediteranska poljoprivreda Sveučilišta u Splitu i Agronomskog fakulteta u Zagrebu održana je u Sveučilišnoj galeriji „Vasko Lipovac”.

Tom prigodom promovirano je 19 diplomanata, a promotori na svečanosti bili su prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Rosanda Mulić, prorektorica za nastavu i prof. dr. sc. Zoran Grgić, dekan Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Prigodnima riječima diplomantima je čestitala prorektorica Mulić, koja im je poručila da je diploma tek prvi korak u njihovim karijerama i da učenje činom dobivanja diplome nije završeno, već traje cijeloga života.

Dekan Grgić poželio je mladim prvostupnicima da svoje obrazovanje nastave i na idućoj diplomskoj razini i u svom radu budu uzor generacijama koje dolaze.

Popis promoviranih studenata: Brekalo Petra, Budimir Ana, Cukrov Marin, Ćutuk Zvonimir, Đurić Ljiljana, Jozinović Ivan, Klopotan Denis, Lončar Mislav, Matijević Zvonimir, Mimica Luka, Muše Kristina, Nadinić Toni, Nasteski Slobodan, Norac – Kevo Iva, Pokrajčić Mara, Rodić Marija, Vladanović Katica, Vukman Petra i Žeravica Nino.