Apolitični

Sve sam dao za tvrtku „Dražin Riba“

Tvratka Dražin, Kaštel Kambelovac, tel: 021 220 329, mob: 092 102 8065, email: zivko.drazin@st.t-com.hr

15 godina samostalnog rada s rodbinom i prijateljima, lovio sam ribe i svaku mukotrpno zarađenu kunu uložio u objekt koji je na tržištu 4 godine s paletom svojih proizvoda. Ovo nam ističe vlasnik tvrtke Dražin Riba iz Kašel Kambelovca, Živko Dražin te dodaje, ostavio sam svoj privatni, društveni život i izlaske, nisam oženjen i nemam djevojku ni ženu , jednostavno nemam za to vremena jer sam svjesno ulagao u posao mog života, kako bi jednog dana postao mali, ali prepoznatljivi poduzetnik na području Dalmacije i Hrvatske.

Paleta proizvoda tvrtke Dražin, Kaštel Kambelovac,tel: 021 220 329, mob: 092 102 8065, email: zivko.drazin@st.t-com.hr

 

Počeo sam od temelja, postavljao sam pločice koje do tada nikad nisam u životu slagao ni s njima radio, miješao sam beton i maltu, postavljao keramiku i slično , dakle sve što sam mogao raditi sam, to sam i fizički uradio. Struju i vodu su mi postavili rođaci koji su za te poslove specijalizirani, tako nam govori gosp. Dražin koji sa svojim vrlo zanimljivim i zaštićenim proizvodima od ribe , povrća i drugim „bogastvima“ Dalmacije polako i sigurno osvaja hrvatsko tržište predstavljajući se na različitim priredbama, sajmovima ,festivalima kulinarstva i prehrane. Posjetili smo Kaštela i snimili zanimljivu priču…..

Dodajmo i ovo vezano za Kaštelansku priču, naime desna ruka gosp. Dražina u tvrtki „Dražin riba“ je Marijana Vučković, magistrica ekonomije koja zapravo obavlja prodaju proizvoda, dogovara poslovne sastanke, priprema račune i sve što je potrebno za profesionalno obavljanje tvrtke.

Dođite u Kaštel Kambelovac i posjetite tvrtku Dražin riba. Uvijek ste dobro došli!

Više u kategoriji: Gospodarstvo

D. Šabić, mag. nov.