Apolitični

Sve je spremno za slavljeničko izdanje festivala Jazz.hr/jesen. Publika sve koncerte može gledati putem live-streaminga

Festival Jazz.hr/jesen ove godine obilježava veliki, 30. rođendan, a u dvorani “Blagoje Bersa” na Muzičkoj akademiji u Zagrebu od 14. do 17. listopada publika će imati priliku poslušati sjajne glazbenike domaće i inozemne jazz scene, a koncerti će biti dostupni putem live-streaminga na HRTi, dok će koncert trija Jazz Continuo 15. listopada biti dostupan i uživo u programu na HTV3.

Vladimir Babin, Elvis Penava trio, The Cool Jazz Duo i David Gazarov će 14. listopada otvoriti slavljeničko izdanje festivala Jazz.hr/jesen. Na koncertu pod nazivom “MUZA prof. Jazz” publika će na Muzičkoj akademiji imati priliku poslušati njihova djela. 

Glazbu Boška Petrovića će publika moći poslušati na drugoj večeri festivala, 15. listopada ove godine, u izvedbi trija Jazz Continuo, koji ostaje vjeran posebnom zvuku postave vibrafona – gitare – basa, kojom je trio Boška Petrovića desetljećima zabavljao i šarmirao publiku.

Obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa te zbog mjera sigurnosti, svi će nastupi biti emitirani putem live streaminga na platformi HRTi. Koncert grupe Jazz Continuo emitirat će se uživo i na 3. programu HTV-a. Svi koncerti počinju u 19:30 sati. 

Cijeli članak možete pročitati na: vecernji.hr

Foto: Pixabay